Thursday, March 5, 2009

MY BIRTHDAY

6 March ~ today is my birthday. wow tak sangka sudah 33 tahun rupanya aku. Tiada apa-apa perancangan mau sambut birthday di mana. Only hope that God will Bless Me and give me a good health. Hopefully success akan datang as a birthday gift.

Ingat lagi kalau dulu-dulu asal birthday dapat present sekarang dah meningkat umur macam tidak perlu lagi lah semua 2.

3 comments:

  1. Happy Belated Birthday Syl... Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki... especially "Success" tu la kan... :)

    Macam sedih jak kata-katamu tu bah... yang tidak dapat present. Why not you beli present untuk diri sendiri? setahun sekali bah. Apa salahnya. Bah... rajin2 update blog ya. Best jugak ada blog ni. Bikin sebagai luahan hati. Hehehe... dalam masa yg sama dpt jumpa kawan2 baru.

    ReplyDelete
  2. iya bah...aku mau menyibuk jg ni walau pun sdh wish ko hehehehe

    bah update lah geng.

    ReplyDelete